Afronding Module I

We hebben net een prachtig weekend achter de rug! Met twaalf vrouwen hebben we Module I afgerond van de PsychoMotion Methode opleiding.

Or Bagim is naar Nederland gekomen om de verdieping van PsychoMotion Module I te geven; waaronder de theorie, ZooZen, de Fundamentals en de Hologrammen van de Basisgateways, die nieuw zijn binnen PsychoMotion. Zaterdagavond was een Wild Voice avond die begeleid werd door Angéla. Zelfs mensen die nooit hebben gezongen heeft ze aan het zingen gekregen.

De evaluatie was meer dan goed en er waren veel ontknopingen voor iedereen. We hebben kunnen genieten van de mooie verhalen van een ieder over het gekozen dier als eindopdracht. Uiteindelijk heeft iedereen een Practitioner certificaat behaald. Or en Angéla voelen zich gelukkig met zoveel zegeningen en gaan zich verder voorbereiden op Module II.

Het weekend vond plaats in de Hurnse Gaper, een fantastische plek waar je je heel snel thuis voelt. De werkruimte is licht, met veel ramen zodat je het gevoel hebt buiten te zijn, heerlijke vegetarische maaltijden, lieve mensen, lekkere bedden en mooie omgeving waar je kan struinen.

Bekijk hier de foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>