Module I: Practitioner

PsychoMotion vlinder

Doel:
In module I is het zelf ervaren van de dierengateways het belangrijkste doel. Zo leggen we het fundament waarop je kunt werken met jezelf, anderen, in groepen en op individuele basis.

Inhoud:
In Module I staat de persoonlijke ontwikkeling voorop. Je maakt kennis met de veertien basis Dierengateways, de Emotional Reset, de Innerlijke Familie, de Ankertjes en de theoretische onderbouwing van de PsychoMotion Methode (PMM). Je leert de dierengateways te beoefenen, voornamelijk op de stoel maar ook op de mat en in de ruimte. Andere tools die je gebruikt binnen de PMM zijn adem en stem, oefeningen voor het Verbonden Veld, ZooZen, het hologram, Power Touch van de dierengateways, dansimprovisaties, en geleide meditaties.

De veertien basisgateways leggen de verbinding tussen lichaam en geest, je leert je fysieke lichaam gebruiken en je lichaamstaal herkennen. Je gaat met jezelf de diepte in, en maakt kennis met verschillende aspecten van jezelf. Gedurende deze module verdiep je je bovendien in een door jou gekozen gateway.

In het weekend van module I, komen de fundamentals aan bod, een serie dierengateways die fysieke en mentale kracht stapsgewijs opbouwt. Er zal ruimte zijn voor emotionele verdieping. Je leert technieken die naar emotionele heling kunnen leiden. Aan het eind van de module krijg je een bewijs van deelname en voor het maken van alle opdrachten.