Video’s

De Ram

De Vlinder

De Kikker ZooZen

De Kameel ZooZen

De Landschildpad ZooZen

De Regenworm ZooZen

De Octopus
Je buik is het centrum van je lichaam en van je emoties, die komen en gaan als golven in de oceaan. Zowel de vervelende als de mooie behoren je toe. Je neemt alle emoties tot je. Vervolgens kun je ze ook weer gedoseerd loslaten en je ervan bevrijden, om daarna opnieuw de verbinding aan te gaan en in vol bewustzijn je emoties te aanvaarden.

De Zeeschildpad
De Zeeschildpad helpt je om je gedragen te voel door het leven zelf, te beseffen dat het leven te vertrouwen is. Het brengt je in contact met je kind zijn.

De Hond
De Hond staat voor het breken met oude conditioneringen. Hij creëert chaos en gekte. Het is de rebel in ons. De Hond brengt je naar dat wilde stuk in jezelf dat zonder censuur is.

De Kat
De Kat leert je te genieten van je lichaam, het te strelen en te verzorgen. Ze weet waar ze behoefte aan heeft en waar ze dit kan halen. Ze is egocentrisch en volledig op zichzelf gericht.

De Leeuw
De Leeuw leert je te genieten van je seksualiteit, zonder schaamte. Open je hart en laat het samensmelten met jouw seksualiteit. Passie, overgave, lust: het mag er allemaal zijn.

De Regenworm
De regenworm laat je voelen dat je uit één stuk bestaat. Net als de Regenworm kunnen wij ons voeden met de aarde, en mogen we ons veilig en geborgen voelen door de aarde, die ons beschermd.

De Tijger
De Tijger staat voor het fileren van je woede. Met zijn vlijmscherpe nagels kan hij als de beste chirurg de angel eruit halen, de haat en de verbittering, de wanhoop, de pijn en de woede, hij scheurt ze uit je hart en verslindt ze. Hij is een roofdier, geen slachtoffer of prooi.

De Dolfijn
Je wekt de vreugde in jezelf op, door je heel licht te maken. Je stelt je voor dat je zo licht en vlug als water en vuur bent, een bundeling van kracht, gestroomlijnd van je kruin tot aan je tenen. Je hebt de controle over je lijf en voert de bewegingen heel precies uit.

De Pauw
De Pauw staat voor het gezien mogen worden. Gewoon trots te zijn op wie je bent. Zonder competitie, afgunst of jaloezie. Dit ben ik! Je kent je beperkingen en juist met die imperfecties, die kwetsbaarheid, geestelijk, emotioneel of lichamelijk, durf je te stralen.

De Beer
De Beer gaat over structuur, rechte lijnen en vierkanten. Alles heeft zijn eigen plek en plaats, er is symmetrie en ordening. Zo is het! Hij neemt innerlijk leiderschap. Hij helpt je om nu eindelijk de nodige veranderingen door te voeren en jezelf niet langer te saboteren.

De Kat

De Kameel

De Beer

De Vuurvogel

De Landschildpad

De Zeeschildpad

PMM-symbool